Een stoelmassage voor uw medewerkers?

Geen overbodige luxe

Managers (leidinggevenden) hebben te maken met productiviteitseisen, vraagstukken op het gebied van ziekteverzuim en stijgende kosten. Daarbij zullen medewerkers langer door moeten werken door het vervallen van pre-pensioenregelingen en het stijgen van de pensioenleeftijd. Wanneer er veel van medewerkers gevraagd wordt, is het soms zoeken naar een juiste mix van preventieve oplossingen.

Uit TNO onderzoek blijkt dat 28% van al het personeel regelmatig langdurig pijn aan arm, nek en/of schouders heeft. Het is op dit moment de meest voorkomende beroepsziekte. Hoge werkdruk en meer prestatiegericht werken kunnen ongemerkt leiden tot allerlei gezondheidsklachten en afname van de productiviteit.

Een stoelmassage bij u op het werk is een heerlijk ontspannende en activerende drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen. De stoelmassage werkt preventief tegen spanning als gevolg van bijvoorbeeld stress of een verkeerde werkhouding en wordt gegeven op de werkplek over de kleding heen. Dit kan op elk tijdstip met een minimum aan tijdsverlies.

De massage duurt ongeveer 25 minuten en geeft direct nieuwe energie, ontspanning en rust.

Resultaten van een stoelmassage op het werk op regelmatige basis:

  • Daling arbeidsbelasting en ziekteverzuim
  • Vermindering van klachten aan het bewegingsapparaat
  • Toename concentratievermogen
  • Meer energie
  • Meer werkplezier
  • Bewustwording van eigen werkhouding
  • Stijging van de arbeidsproductiviteit en terugdringing van kosten

Als bedrijf geniet u van fiscale voordelen voor stoelmassages als u aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Personeel is het kostbaarste “kapitaal” van een onderneming. Afhankelijk van sector, bedrijf, functie en salariëring kost een ziektedag de werkgever gemiddeld € 280,- per werknemer. Voorkomen is dus beter dan genezen, geen overbodige luxe maar een doelgerichte investering! Bel of e-mail vandaag nog voor een proefmassage , waarbij u zelf kunt ervaren wat een stoelmassage met u doet. Deze proefmassage is gratis en vrijblijvend.