Referenties

Ik heb in 2012 een voetreflexbehandeling ondergaan bij Ursula, omdat ik last had van mijn darmen en maag en heb het als zeer positief ervaren.
Ik werd bij aankomst vriendelijk ontvangen en de hele behandeling heb ik als positief en heel ontspannen ervaren.
Tijdens de behandeling kreeg ik op een gegeven moment meer last van de darmen, wat ik ook tegen Ursula zei. Ursula vertelde toen dat zij op dat moment net met mijn darmen bezig was.
Ook werd ik heel relaxed! En wat ik persoonlijk als heel fijn heb ervaren is dat ik het gevoel had alsof ik Ursula al jaren kende. Ik voelde me heel vertrouwd bij haar. Dit kwam waarschijnlijk mede omdat wij tijdens de behandeling ook een heel goed gesprek hebben gevoerd over mij, waar ik na de tijd nog vaak even aan gedacht heb. Na de behandeling heb ik ook heel lekker geslapen. Ook zijn mijn klachten daarna een stuk minder geworden. Ik kom zeker terug! Iedereen zou dit zichzelf eens cadeau moeten doen, want het zal je zeker ten goede komen, ik kan het weten!
Ursula bedankt!

Gezien mijn aanhoudende spanningsklachten in mijn bovenrug en nek, met de daarbij komende slapeloze nachten ben ik na fysio en chiropractie bij Ursula beland.
Zij heeft bij mij zowel de voetreflexmassage uitgevoerd als de drukpuntenmassage op mijn rug. Gekeken naar het resultaat van de behandelingen heb ik persoonlijk meer baat gehad bij de voetreflexmassage. In het begin heb ik me hier echt aan over moeten geven, aangezien iemand geruime tijd aan je voeten zit. In de loop van de behandeling voel je je van top tot teen tintelen en word je helemaal rustig. De behandeling heeft een duidelijk effect gehad.
Na de behandeling heb ik een aantal dagen deze ontspanning vast kunnen houden, waardoor ik geen gebroken nachten meer had en mijn nek een stuk minder gespannen was.

Ik kom graag bij Ursula voor de stoelshiatsu-behandeling.
Ursula is een hele lieve vrouw,waar je je vertrouwd bij voelt en die erg begaan met je is.
Met de stoelshiatsu-behandeling behandelt ze me, d.m.v. drukpuntenmassage in hoofd,nek,schouders,rug, vooral voor mijn spanningshoofdpijn waar ik veel last van heb.
De behandeling geeft, na 1, 2 of 3 keer al (afhankelijk van hoe “vast” ik zit in de nek), merkbaar verlichting van mijn klachten en zorgt voor een gevoel van rust in hoofd en lijf.
Het beste voor mij is periodiek naar Ursula gaan voor de stoelshiatsu-behandeling. Ik heb er heel veel baat bij.
Ik beveel een stoelshiatsu-behandeling van Ursula iedereen aan!

 

Het is al weer een paar jaar geleden dat ik voor het eerst bij Ursula kwam. Ik sliep al tijden slecht, was prikkelbaar  en kon me moeilijk ontspannen, wat ik ook deed.
Ik had van Ursula al wel gehoord hoe aura- en chakrahealing werkte en had het idee dat dit wel wat voor mij was, maar had geen idee hoe dit voor mij zou zijn en of het zou helpen, maar gezien mijn klachten leek het me wel de hoogste tijd dit eens uit te gaan proberen.

Na even praten bij een lekker kopje thee mocht ik gaan liggen. Het enige wat ik daarna nog hoefde te doen was mijn ogen dicht te doen en mijn naam te zeggen, met alle voornamen erbij. Wat er daarna gebeurde was geweldig. Mijn lijf reageerde op een manier die ik nog nooit had meegemaakt. Het voelde alsof er een doorzichtige jas bij me werd uitgetrokken. Via mijn buik, hoofd en voeten stroomde kracht,  ik kreeg weer grond onder mijn voeten, in mijn hoofd kwam weer rust, licht, helderheid. Alles werd daar weer netjes geordend en overzichtelijk.

Toen het voorbij was voelde het alsof ik jaren geslapen had! Ik voelde me weer uitgerust, ontspannen!  Wat was ik blij! Ik heb spontaan Ursula een enorme knuffel gegeven. In de maand daarna ben ik nog 3 keer bij haar geweest. Toen kon ik weer een hele tijd op eigen kracht verder.

Anderhalf jaar later herkende ik dezelfde symptomen weer. Veel minder hevig  dan de eerste keer maar het was duidelijk dat ik weer een beetje hulp van buitenaf nodig had. Gelukkig wist ik nu waar ik moest zijn. Inmiddels had Ursula een opleiding gedaan in Reconnective Healing. Deze manier van behandelen heb ik ervaren als nog sneller, als nog effectiever, als nog directer. Er is meteen contact, je voelt het meteen stromen.
Ursula voelt enorm goed aan waar de blokkades zitten, waar de spanningsvelden zitten.
Ze heeft deze gave uitgebouwd door studies te volgen, kennis op te bouwen.
Daarbij is Ursula een mens waar je je meteen bij op je gemak voelt, die naar je luistert, voor je open staat.
Beide methodes bleken heel goed bij mij te passen. Helemaal prettig vind ik dat je niet hoeft te praten. Het gebeurt allemaal op een heel ander niveau.
Ik kan het iedereen aanraden om eens te proberen of het een methode is die bij je past.
Zelfs zonder echt klachten kun je je zelf heerlijk verwennen, even alles opruimen, even helemaal tot rust komen.

Het is geweldig dat er Ursula’s zijn!  Ben ik erg dankbaar voor!